Грижа за Вашия дом

Всички наши служители влизат във всеки дом с чисти обувки, които са предназначени единствено за вътрешно използване. Всички Домакини имат служебно облекло. При напускане на дома е желателно да се уверите, че всичко се намира в изряден вид. В Домакини държим на коректно и точно отношение.

Какво подреждат Домакините

Всички разхвърляни дрехи се сгъват и подреждат, само след предварително дадена инструкция от Вас, за сгъване на дрехи. В случаите, при които домакинята не знае къде да ги прибере, дрехите се сгъват слагат на стол или друго подходящо място. При желание от Ваша страна, дрехите могат да бъдат подредени в гардероб.

Почистване на стаите

При почистването на стаите се отделя особено внимание на спалните. Спалното бельо може да бъде сменено, старото пуснато в пералня и простряно.

При почистване на всекидневна, хол и трапезария, се обръща внимание на детайлното почистване. Подовете се почистват с прахосмукачка и стирка. Всяка фина техника се почиства внимателно, при предварително дадени инструкции от Вас.

Почистване на мивки и плотове

Всички неизмити чинии в мивката, се измиват или слагат в съдомиялната. Когато съдомиялната е пълна, домакинята може да разтовари чиниите, когато е готова. Съдомиялна се пуска само от собственика на жилището. На котлоните и кухненския гръб  се обръща особено внимание, които винаги се почистват. Кошовете се изпразват, сменят се торбичките и се изхвърлят отпадъците.

Почистване на фурна и прозорци

И двата вида услуги (фурна и прозорци), влиза като услуга, но само към абонаментните планове и то след втория абонаментен план. Към основно почистване и почистване след ремонт тези услуги се договарят предварително.

Почистване на фурна и прозорци не се поемат при еднократните почиствания.

Почистване на бани и тоалетна

Почистването на банята и тоалетната е абсолютно задължително при всяко наше посещение. Тоалетната задължително се измива с препарат, слага се ароматизатор. Банята се чисти внимателно, в зависимост от наличното обзавеждане –душ кабина, вана и други. Сменят се кърпите и се почиства огледалото.

Приоритетно почистване

Приоритетното почистване е изключително полезно когато например имате цветя, които искате да бъдат почистени или поляти. В този случай е необходимо предварително да кажете за това, за да може в хода на почистване да се има предвид.

Планиране на почистването

За да се справи с почистването на целия дом, Домакините имат предварително подготвено планиране на почистването. Въпреки, че в Домакини има изградени правила при почистването на дома, възможни са изключения, които зависят както от Вашите предпочитания, така и от спецификата на дома.